Servicii Funerare București
Testament

Este important testamentul?

Nu ar trebui să fie surprinzător că atunci când mori, familia ta este responsabilă pentru soluționarea proprietății sau proprietăților tale. Dacă ești ca majoritatea oamenilor, gândul de a scrie un testament poate părea morbid sau ca și cum ai accepta că moartea este iminentă.

Deși știm că viața nu este infinită, este foarte benefic să înțelegem de ce este important să ai voință. Noi vă putem ajuta cu servicii funerare speciale și ajutor pentru tot ce este legat de acest domeniu.

Beneficiile întocmirii unui testament

Știm cu toții că un testament este important, dar cunoașteți toate beneficiile întocmirii unui testament? Un testament nu numai că vă asigură că bunurile, familia, soțul și copiii sunt protejate, ci vă permite, de asemenea, să susțineți organizații de caritate și altele care nu sunt legate de dvs.

Executorul (executorii) testamentului dvs. se asigură că ultimele dvs. dorințe sunt respectate, datoriile sunt achitate și beneficiarii primesc ceea ce au dreptul, adică ce le-ați lăsat.

Fără un testament și un executor pe listă, statul va fi responsabil pentru a decide cum sunt distribuite activele dvs. Nu toate bunurile dvs. pot fi transferate automat familiei dvs., iar instanțele pot dura mult timp pentru a evalua și distribui bunurile.

Acest lucru poate crea o povară inutilă asupra proprietăților dumneavoastră și poate crea un stres suplimentar pentru familia dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur despre scrierea unui testament sau despre importanța întocmirii unui testament, am subliniat 5 motive pentru a avea un testament, precum și o listă de verificare pentru cum să scrieți un testament.

Asigurați-vă că oamenii potriviți vă moștenesc bunurile

Primul beneficiu al redactării unui testament este că acesta asigură persoanele care doriți să vă moștenească bunurile sunt într-adevăr cele care o fac. Fără testament, persoanele sau organizațiile de care doriți să beneficieze de la moștenirea bunurilor dvs. s-ar putea să nu le poată primi dacă instanța de succesiune consideră cine sunt moștenitorii de drept.

Acest lucru este deosebit de important atunci când activele au o valoare sentimentală sau monetară. Dacă unele dintre bunurile dvs. sunt susceptibile de a provoca conflicte între membrii familiei supraviețuitori, un testament asigură că persoanele cărora doriți să le lăsați un bun sunt moștenitorii de drept.

Oferiți copiilor Dvs. securitate

Dacă copiii dumneavoastră sunt încă minori când veți deceda, un testament îi protejează pentru viitor. În testamentul Dvs. puteți enumera tutorii pe care vreți să-și asume responsabilitatea pentru copiii Dvs.

Fără testament, statul va fi lăsat să stabilească în custodia cui sunt plasați copiii. În plus, puteți crea un trust, astfel încât, atunci când copiii Dvs. împlinesc vârsta, ei să moștenească economiile Dvs. Acest lucru poate oferi copiilor dvs. securitate financiară pentru viitor, pe măsură ce intră la vârsta adultă.

Evitați provocările legale

După cum am spus, fără testament, o instanță de succes va fi lăsată să decidă cine vă primește bunurile. Acest lucru poate cauza multe provocări legale pentru familia dvs. pe care un testament le elimină.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus