Servicii Funerare București
Funeralii personalizate

Funeralii personalizate

Înmormântările tind să fie servicii care sunt adânc înrădăcinate în tradiție și moștenire dar din ce în ce mai multe persoane apelează la funeralii personalizate. În timp ce respectarea tradițiilor poate oferi un mare confort în perioadele de durere, multor familii le place să recunoască și să aducă un omagiu factorilor unici și speciali care au alcătuit un individ.

Încorporarea unor idei creative de înmormântare poate fi o modalitate minunată de a personaliza serviciul și de a face din acesta o modalitate mai specială și mai semnificativă de a onora și a-ți aminti pe persoana iubită.

Ghidul nostru pentru servicii funerare este aici pentru a oferi cititorilor noștri o idee despre gama de opțiuni disponibile atunci când planificați o înmormântare

Iată câteva idei creative despre cum să faci funeralii personalizate unei persoane dragi.

Adăugați puțină culoare

Adăugați putina culoare ceremoniei. Devine din ce în ce mai obișnuit ca familiile să renunțe la culorile tradiționale negre de doliu și, în schimb, să invite oaspeții să participe purtând culorile preferate ale persoanei dragi astfel ca puteți face asta dacă adăugați putina culoare hainelor purtate sau florilor folosite.

Personalizați muzica

Personalizați muzica folosind melodii din amintirile langă persoana specială. Cântecele clasice sunt adesea cântate la înmormântări, nu trebuie să alegeți imnurile sau cântecele tradiționale.

De ce să nu alegeți câteva dintre melodiile preferate ale persoanei iubite și să le încorporați în serviciul de înmormântare ca o modalitate de a le personaliza și de a o face mai specială?

Articole recomandate

Serviți mâncarea și băutura preferate

O modalitate prin care puteți sa apelați la funeralii personalizate este să serviți mâncarea și băutura preferată a persoanei care a decedat. Dacă se întâmplă să fie pizza și un cosmopolit – de ce nu?

Este o modalitate bună de a ridica starea de spirit și de a ajuta la sărbătorire, împărtășind lucrurile care au fost deosebit de plăcute în viață.

S-ar putea să vă faceți griji dacă umorul are un loc la o înmormântare, dar adesea este dorința familiilor ca înmormântarea să fie o sărbătoare înălțătoare a vieții și, uneori, umorul poate fi potrivit în acest sens.

Creați un panou de memorii

Creați un panou de memorii sau o masă decorată cu poze cu persoana iubită de-a lungul vieții. Includeți pixuri și carduri, astfel încât oamenii să-și poată nota amintirile speciale.

Aceasta este o modalitate excelentă pentru ca oamenii să retrăiască și să-și amintească vremurile bune și, de asemenea, reprezintă o amintire minunată pentru ca familia să citească și să se uite înapoi în timp.

Creați o eliberare de fluturi

Creați o eliberare de fluturi către cer. Fluturii sunt văzuți ca simbolizând atât frumusețea, cât și transformarea astfel că puteți să creați o eliberare de fluturi colorați pentru a simboliza ridicarea spre paradis.

Eliberarea fluturilor poate fi o modalitate frumoasă și emoționantă de a onora și a-ți aminti pe cineva drag și de a crea funeralii personalizate.

Faceți pietre de memorie

Faceți pietre de memorie împreună cu cei prezenți. O modalitate neobișnuită de a-ți aminti o persoană dragă este să le ceri oaspeților să faceți pietre de memorie sau pietre memoriale.

Cereți să se folosească markere pentru a scrie pe pietre o amintire preferată, o frază, un citat special sau ceva care le amintește de decedat. Acestea pot fi apoi plasate în grădini sau răspândite în locuri cu semnificație specială.

Oferă un cadou special ca amintire

Oferă unui cadou special ca amintire invitaților la înmormântare, ca o modalitate minunată de a onora memoria unei persoane dragi. Idei pentru aceasta ar putea fi semințe pentru plantarea de copaci sau flori pentru a-și aminti persoana iubită pe măsură ce crește, sau poate o copie a cărții lor preferate.

Ar putea fi pur și simplu o mică felicitare cu imprimarea unui citat sau a unei fraze bine folosite. Este o modalitate grozavă de a oferi oamenilor ceva fizic prin care să-și amintească persoana iubită.

Aranjamente florale

Aranjamente florale deosebite pot acționa ca o piesă centrală pentru o ceremonie. Puteți alege să aveți un aranjament colorat sau să optați pentru roz și alb pal pentru un aspect mai rezervat.

Discuția cu un director de pompe funebre sau cu un florar îi ajută adesea pe oameni să decidă culorile, forma și aspectul aranjamentelor florale.

Există multe companii de flori care vor oferi aranjamente florale personalizate așezate sub formă de cuvânt sau formă. De obicei, veți avea o alegere de culori, iar florarii vor încerca să folosească flori de sezon.

Pe măsură ce onorați viața unei persoane dragi, un program de înmormântare este încă o modalitate de a arăta că vă pasă. Este mai mult decât o bucată de hârtie – aceasta uniune de înmormântare este o amintire pe care mulți o vor păstra în suflet.

 

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus