Servicii Funerare București

Servicii funerare Non-Stop

Serviciile personalizate de înmormântare și incinerare în România, sunt oferite de compania noastră cu toată responsabilitatea. O slujbă de înmormântare poate fi una dintre cele mai dificile decizii de luat pentru o familie.

Este important să găsească pe cineva care să le ofere mângâiere și sprijin atunci când contează cel mai mult, pentru a le minimiza durerea în această perioadă. Suntem sensibili la nevoile fiecărei familii și ne străduim să obținem cele mai bune soluții pentru familiile îndoliate. Oferim servicii funerare non-stop și servicii de incinerare.

Servicii Funerare Non-Stop

Documente și Declarații

Documente și Declarații

Întocmirea actului de deces se face la serviciul public comunitar local de evidență a persoanelor…

Detalii serviciu...
Medic Îmbălsămare

Medic Îmbălsămare

Un medic îmbălsămare este un profesionist cu o pregătire specială și cu un set de…

Detalii serviciu...
Medic Legist

Medic Legist

Este necesară o relație bună și de cooperare între biroul unui medic legist și companiile…

Detalii serviciu...
Parastas

Parastas

Se spune că parastasul este "cel mai bun avocat", pentru sufletele celor adormiți. Parastasele sunt…

Detalii serviciu...
Toaletare

Tualetare

Pentru tualetare se folosește o sala de pregătire specială care dispune de agregate frigorifice speciale.…

Detalii serviciu...
Incinerare

Incinerare

Practica incinerării a devenit la fel de comună ca înmormântarea „tradițională” în România. De fapt,…

Detalii serviciu...

Deces

...onorăm demnitatea decedatului

Servicii funerare Non-Stop, oferite de compania noastră. Credem că avem responsabilitatea unică de a onora demnitatea decedatului, de a ajuta și consilia familia în timpul durerii. Suntem alături de familiile îndoliate pentru a încuraja amintirea cu fiecare familie în propriile tradiții, cultură și mijloace financiare.

Ca o companie cu o lungă moștenire de ajutor față de familia și prietenii din România, care se confruntă cu decesul în familie, înțelegem că o familie are nevoie de cineva la care să apeleze imediat.

Cineva căruia îi pasă cu adevărat și are capacitatea și resursele necesare de a oferi servicii funerare exemplare. Multe lucruri s-au schimbat de la începuturile companiei noastre, dar ceea ce nu s-a schimbat este angajamentul nostru de a fi aici cu servicii funerare non-stop, la fiecare pas pentru cei îndoliați din comunitățile noastre atunci când au cea mai mare nevoie de noi.

Servicii Funerare Non-Stop, un omagiu potrivit și memorabil

Încurajăm amintirea cu fiecare familie în funcție de propriile tradiții, cultură și mijloace financiare. Există multe opțiuni și idei care pot fi combinate pentru a crea un omagiu potrivit și memorabil. Cea mai bună estimare a costurilor va veni din împărtășirea ideilor dumneavoastră cu un director de pompe funebre sau un consultant de planificare anticipată.

Înapoi sus