Servicii Funerare București
Servicii funerare restricționate

Servicii funerare restricționate

În vremurile actuale, pentru a avea o ceremonie de înmormântare este diferită din cauza COVID-19 dar, probabil totul va reveni la normal în viitorul apropiat.

Restricțiile actuale privind numărul de persoane care pot participa la un serviciu de înmormântare înseamnă că multe persoane care ar fi în mod normal acolo sunt excluse. Acest lucru îi face incapabili să-și exprime sentimentele și să ofere sau să primească confortul care vine din momentul în care ne adunăm ca familie și prietenii.

Înmormântările trebuie să aibă loc și este important ca un serviciu de înmormântare să aibă loc într-un timp rezonabil după nefericitul deces. Indiferent de circumstanțele care există astăzi, mai trebuie să ne întristăm și să plângem și nu ar trebui să amânăm în mod inutil un serviciu.

Din păcate, doar câteva persoane pot participa la slujbă și luarea deciziei cu privire la cine vor fi la slujbă, poate fi adesea dificilă. Pentru cei cărora li se restricționează participarea, utilizarea tehnologiei pentru a difuza pe internet sau a înregistra serviciul le permite să fie implicați.

Înțelegem că nu este același lucru, dar este cea mai bună soluție disponibilă în prezent. Dacă este cazul, ar trebui să se ia în considerare planificarea unui serviciu comemorativ mai târziu, când toată lumea poate fi prezentă.

Niciodată nu este prea târziu pentru acest tip de ceremonie și a avea mai multe servicii este bine.

Înțelegem de asemenea, că este foarte important să ne luăm rămas bun înainte de a muri. Cu restricțiile din spitale și casele de bătrâni, s-ar putea să nu fie posibil ca toți membrii familiei să facă acest lucru.

Pentru membrii apropiati ai familiei care nu au putut fi prezenți, o vizionare privată înainte de slujba de înmormântare poate fi o experiență reconfortantă și poate oferi ocazia de a-și lua rămas bun personal.

Acestea sunt vremuri fără precedent pentru noi, în calitate de directori de pompe funebre, dar rămânem angajați să ne asigurăm că fiecare dintre familiile clienților noștri în această perioadă vor primi un serviciu de înmormântare memorabil și semnificativ.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus