Servicii Funerare București

Un medic îmbălsămare este un profesionist cu o pregătire specială și cu un set de abilități speciale. Într-o companie de pompe funebre, un medic îmbălsămare este responsabil cu îmbălsămarea și pregătirea cadavrului.

Un medic îmbălsămare trebuie să poată face față unor cantități mari de stres și să aibă un nivel ridicat de rezistență, deoarece unele cazuri vor necesita ore foarte lungi și o cantitate extremă de muncă.

Medic Îmbălsămare

Suntem o companie de servicii funerare autorizată. O mare parte din munca noastră de zi cu zi la se referă direct la îngrijirea defuncților. Ni se încredințează efectuarea procedurilor necesare pentru ca o familie să-și poată vedea persoana iubită.

Îmbălsamarea este o procedură chirurgicală prin care volumul de sânge al corpului este drenat și înlocuit cu substanțe chimice specializate.

Îmbălsămarea realizează trei obiective: dezinfecție, conservare și restaurare. Îmbălsămarea nu poate opri complet procesul natural de descompunere. De fapt, este împotriva legii federale să sugereze că îmbălsămarea poate opri complet descompunerea.

Înapoi sus