Servicii Funerare București

Este necesară o relație bună și de cooperare între biroul unui medic legist și companiile care oferă servicii funerare sau casele de pompe funebre locale.

Compania noastră de pompe funebre va lua legătura cu familiile îndoliate pentru a oferi informații prompte despre procesul de examinare. Noi facem aranjamentele pentru a programa colectarea defunctului pentru o înmormântare sau incinerare în în timp util.

Medic Legist

De ce este dus un cadavru la Cabinetul Medicilor Legiști?

Decedatul va fi transportat în grija medicului legist dacă circumstanțe nefirești sau suspecte înconjoară cauza morții sau dacă defunctul este victima unei infracțiuni sau a unui accident.

Prin lege și pentru a proteja siguranța publică, medicul legist trebuie să stabilească cauza decesului și să pregătească un certificat de deces.

Medicul legist va efectua o serie de analize și o examinare pentru a stabili care a fost cauza morții. În unele cazuri, aceasta poate fi doar o examinare externă și toxicologie, în alte cazuri, poate fi necesară o autopsie.

Medicul legist poate face, de asemenea, observații la locul decesului pentru a colecta date care pot ajuta la determinarea evenimentelor care ar fi putut cauza decesul.

Înapoi sus