Servicii Funerare București

Acești termeni de utilizare, împreună cu Politica de Confidențialitate a e-funerare.ro, (în mod colectiv, „Termenii”) stabilesc termenii și condițiile care se aplică accesului și utilizării de către dvs. a website-ului nostru. e-Funerare.ro, include toți angajații, directorii, consultanții, afiliații, alte entități, filialele și agenții.

Termenii constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs., fie personal, fie în numele unei companii („dvs.”) și e-Funerare, cu privire la accesul și utilizarea website-ului.

Prin utilizarea sau accesarea website-ului, sunteți de acord cu acești Termeni, care pot fi actualizați din când în când, în conformitate cu legile din România.

Securitatea contului Dvs.

Pentru a utiliza website-ul nostru trebuie

  • să aveți cel puțin optsprezece (18) ani;
  • nu au fost suspendate sau eliminate anterior datele Dvs., de pe alte website-uri ale companiei

Crearea unui cont

Pentru a accesa unele funcții ale website-ului nostru, vi se poate solicita să vă înregistrați cu adresa Dvs. de email. Când vă înregistrați este posibil să vă cerem anumite informații de identificare despre dvs., inclusiv, dar fără a se limita la adresa dvs. de e-mail și alte informații de contact.

Când vă înregistrați și primiți un cont, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, exacte, actuale și complete despre dvs. De asemenea, sunteți de acord să nu folosiți identitatea altei persoane, sau să utilizați informații false pentru a vă ascundeți identitatea în orice scop.

Sunteți singurul responsabil pentru menținerea confidențialității și securității parolei dvs. și a altor informații de înregistrare. Pentru protecția dumneavoastră și a celorlalți utilizatori, vă rugăm să nu împărtășiți informațiile dvs. de înregistrare cu nimeni altcineva.

Dacă împărtășiți aceste informații cu cineva, vom considera că activitățile sale au fost autorizate de dvs. Dacă aveți motive să credeți că contul dvs. nu mai este securizat, trebuie să ne anunțați imediat la support@e-funerare.ro.

Ce este interzis

Sunteți de acord să nu:

  • utilizați website-ul nostru în orice scop ilegal sau cu încălcarea oricărei legi locale, statale, naționale sau internaționale;
  • încălcați sau încurajați pe alții să încalce drepturile terților, inclusiv drepturile de proprietate intelectuală;
  • postați, încărcați sau distribuiți orice conținut care este ilegal, defăimător, calomnios, inexact sau pe care o persoană rezonabilă l-ar putea considera a fi inacceptabil, profan, indecent, pornografic, hărțuitor, amenințător, ură sau inadecvat în alt mod;
  • interferați în orice fel cu caracteristicile legate de securitatea website-ului nostru;

Conținutul de la terți

Website-ul nostru poate conține link-uri către website-uri și servicii terțe. E-Funerare.ro, furnizează astfel de link-uri ca informații dar nu controlează și nu acceptă aceste website-uri și/sau servicii.

Proprietatea intelectuală

Sunteți de acord că atunci când trimiteți un necrolog, postați comentarii, trimiteți un videoclip memorial, postați sau trimiteți alt conținut (împreună, „conținut”) către e-Funerare.ro, acest conținut va fi partajat cu și stoct de e-Funerare.ro și afiliații sau partenerii săi.

În plus, recunoașteți și sunteți de acord că renunțați la toate drepturile de proprietate asupra oricăror idei sau sugestii pe care le trimiteți către e-funerare.ro. Website-ul este protejat de drepturile de autor aplicabile și de alte legi privind proprietatea intelectuală și niciun material de pe website nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încărcat, postat, transmis sau distribuit în niciun fel fără permisiunea noastră expresă.

Toate mărcile comerciale și mărcile de servicii de pe website aparțin e-funerare.ro, cu excepția mărcilor comerciale sau a mărcilor de servicii ale terților, care sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

Conținutul utilizatorului

Declarați și garantați că dețineți sau aveți dreptul de a utiliza orice conținut pe care îl postați pe website. Dacă Dvs. credeți că conținutul a fost utilizat într-un mod care constituie o încălcare a drepturilor de autor, puteți contacta agentul nostru desemnat la adresa de email office@e-funerare.ro.

Înapoi sus